Produkty

Čím dochutit ovesnou kaši?

Sladké snídaně se v posledních letech těší čím dál větší popularitě a právě tato skutečnost hraje do karet tolik nenáviděné kaši. Zapomeňte ovšem na tu z krupice, snídaňovým kaším vévodí oves. Ovesné kaše sice můžete koupit jako polotovar, zalít vodou a do minuty mít snídani na stole, ale proč to nezkusit zdravě a hlavně levněji? Přitom domácí ovesná kaše potřebuje jen o několik minut více.

ovesná kaše

Instantní ovesnou kaši připravíte za několik málo minut, ovšem pokud vám alespoň trochu záleží na tom, co konzumujete, instantním polotovarům se raději vyhněte. Vyšetřete si ráno o několik minut navíc a připravte si ovesnou kaši z opravdových vloček a mléka, uvidíte, že se s tou z pytlíku nedá srovnávat. Vločky stačí povařit v mléku, dokud nezměknou a nezahustí celou směs a máte hotovo. Kaši můžete i rozmixovat a pochutnat si na krémové konzistenci. Čím ale hotovou kaši dochutit krom běžného bílého cukru?

Arašídové máslo

arašídové máslo

Arašídové máslo se v posledních letech těší velké oblibě, stejně jako ovesná kaše. Možná právě proto se tyto dvě neotřelé kombinace spojily a vznikl tak vynikající snídaňový pokrm. Arašídové máslo kaši skvěle dochutí a navíc snídani obohatí o zdravé tuky, které tělo zasytí na delší dobu. Pokud patříte mezi naprosté zavisláky, můžete si arašídové máslo vyrobit i doma. Stačit vám k tomu budou nesolené arašídy a trocha oleje.

Čokoláda

Vysokoprocentní čokoláda dokáže pěkně potrápit naše chuťové pohárky, proč si jí tedy nedopřát v ovesné kaši, kde spolehlivě nahradí bílý cukr? Stačí kostička nebo dvě a ovesné kaši propůjčí úplně jinou chuť.

Sušené datle

Pokud jste měli možnost někdy ochutnat sušené datle, jistě vás překvapila jejich sladká chuť. Proč je tedy nevyužít právě k doslazení oblíbené ovesné kaše? Můžete datle koupit https://www.nakliceno.cz/susene-datle/ v supermarketech nebo ve specializovaných obchodech se zdravou výživou. Několik sušených datlí nakrájejte na drobné kousky a přidejte je ještě do horké kaše. Dobrota!


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Mohlo by se vám také líbit...